EXTRA LUXE

Extra luxe

Wij willen graag dat je helemaal relaxed op vakantie gaat en bieden daarom tegen een meerprijs de volgende opties aan om bij te boeken. Klik ze bij de reservering aan en wij nemen hier contact met je over op.

Transfer van en naar het vliegveld

Begin je vakantie zorgeloos en in stijl met een transfer. Deze luxe transfer staat je op de afgesproken tijd op te wachten op het vliegveld of bij Villa Novie. Betalen doe je rechtstreeks aan het transferbedrijf. Je kunt van deze service natuurlijk ook gebruik maken tijdens het verblijf. 

Huurauto

Wil je graag een huurauto, maar dit niet zelf regelen? Wij helpen je graag. Het type auto en de prijs hangt af van jouw wensen. De huurauto staat dan voor je klaar bij aankomst op het vliegveld of bij Villa Novie zelf. Het enige wat jij hoeft te doen is het contract tekenen. Betalen doe je rechtstreeks aan de verhuurmaatschappij. 

Tussentijdse schoonmaak mogelijk

Voor en na elk verblijf wordt Villa Novie grondig gereinigd. Tijdens je verblijf komt de housekeeping 1x langs om Villa Novie weer even op te frissen. Wil je dat de housekeeping vaker langs komt? Dat regelen we. Onze huisvriend Henk, de robotstofzuiger, doet ook dagelijks zijn werk.
BOEK NU
Villa Novie Rhodos by nightTuin Villa Novie Rhodos
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram